Tjänster som vi erbjuder våra företagskunder

auktoriserad verkstad

Auktoriserad bilservice

Att serva din firmabil hos oss på Henriksen ger extra trygghet. Alla våra medarbetare deltar regelbundet i Citroëns och Peugeots utbildningsprogram. Om vi inte uppfyller deras krav dras vår auktorisation in. Auktorisationen innebär även att vi löpande får instruktioner, rekommendationer och har tillgång till specialverktyg samt den senaste mjukvaran som t ex diagnosverktyg. Självklart använder vi bara tillverkarnas originaldelar. Vår stämpel i din servicebok påverkar andrahandsvärdet på din firmabil.

hämtning och lämning av bil

Hämtning & lämning av bil

Vi vet att du som företagare behöver din bil i jobbet. När det är dags för service vill man inte förlora en värdefull arbetsdag på att åka fram och tillbaka. Därför hämtar vi din bil där du jobbar. När servicen är klar lämnar vi bilen på samma ställe. Om du behöver en ersättningsbil under tiden fixar vi det.

ratt pris

Rätt pris direkt

Hos oss smakar servicen mer än den kostar. Vi har servat franska bilar sedan sjuttiotalet och vår erfarenhet ger en kostnadseffektiv arbetsprocess. Därför går det ofta betydligt snabbare än om du lämnar till en icke-specialiserad verkstad.

avtalsrelationer

Avtalslös relation

Vi tror inte på att binda upp våra kunder i fleråriga avtal. Eftersom vi inte säljer några bilar kommer vi inte att pracka på dig några servicepaket. Vi vet att våra kunder själva klarar att välja den verkstad de tycker är bäst.